پشتیبانی

پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسیهای تأثیر موسیقی درمانی بر روی افسردگی

مرکز خرید پروژه،پایان نامه،تحقیقات

ارتباط از طریق یاهو مسنجر
مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

فروشگاه ایران کد

KING - 1

عضویت درخبرنامه

تبلیغات شما

KING - 1

پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسیهای تأثیر موسیقی درمانی بر روی افسردگی
بازديد : 321

پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسیهای تأثیر موسیقی درمانی بر روی افسردگی

تأثیر موسیقی درمانی در درمان بیماری افسردگی می باشد افراد مبتلا به افسردگی ممكن است از روشهای غیر دارویی برای تعدیل افسردگی و ناتوانی خود آگاهی نداشته باشند روشهای غیردارویی مانند موسیقی درمانی می تواند یك عامل موثر برای افزایش سطح توانمندی و كاهش افسردگی و ناتوانی مربوط به آن باشد

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسیهای تأثیر موسیقی درمانی بر روی افسردگی

افسردگی
موسیقی
موسیقی درمانی
موسیقی درمانگر(موزیك تراپیست)
دانلود پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسیهای تأثیر موسیقی درمانی بر روی افسردگی
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی
fileina
خرید کارشناسی رشته روانشناسی
فروشگاه فایل
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 85 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 70

پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسیهای تأثیر موسیقی درمانی بر روی افسردگی

 
چکیده :
آنگاه كه كلام و هجا از بازگو كردن احساس عاجز می مانند، نوای اسرار آمیز موسیقی آغاز می گردد. موسیقی همچون نوری درخشنده ژرفای تاریك ذهن انسان را در می نوردد. موسیقی رنگ است و روح فزاست. شادی نهفته و زیر و بمی دارد كه گاه روح با نغمه آن به وجدی می آید و گاه دیگر رنج را می چشد و نهانی بدان گریستن آغاز می كند. رابطه پیچیده موسیقی با عواطف، دغدغه ها و تناقضات روانی بشری و نقش انكار ناپذیر ولی نه چندان قابل توجیه این هنر در برون فكنی و بیان آنها از دیرباز موجب شگفتی ژرف اندیشان علوم انسانی بوده است در جایی كه سایر هنرها از عناصر اولیه طبیعت و از جلوه های ملموس تر رفتار و شخصیت انسان مانند ویژگیهای حركت دست وچهره و بدن به عنوان دستمایه برای تبیین خاص از واقعیت بهره میگیرند
 
موسیقی از مجردترین نشانه ها یعنی صورت به عنوان الفبای اولیه یاری جسته واین الفبا را با رهیافتی دگرگونه و انتزاعی و با آمیزه ای رازگونه تركیب نموده و با زبانی با مخاطبان گفتگو می كند به همان اندازه كه به گوش آشناست واژگانی مبهم و دستوری پیچیده دارد . موسیقی با عناصر ذهنی مانند: تخیل، حافظه،‌تداعی، الهام و ... درآمیخته كه در نتیجه ازآن مقوله ای شناختی به وجود آمده است. موسیقی در طول تاریخ به اشكال گوناگون در زندگی روزمره استفاده شده و با نیروی آن به نیایش، آموزش، شفا،‌ درمان، بزم و رزم پرداخته است. (‌زاده محمدی ، 1380) آن سان كه گاستن (1968) موسیقی درمانگر برجسته جهان می نویسد: ما به موسیقی نیاز داریم چون به تجربیات زیباشناختی نیاز داریم. رضایت، لذت و خشنودی است. ما به موسیقی نیاز داریم چون ساختار واقعی دارد. ما به موسیقی نیاز داریم چون شكلی از ارتباط است. ما به موسیقی نیاز داریم چون ما را گرد هم به وجود می آورد.
 
 ما به موسیقی نیاز داریم چون بیان فرهنگ و مفاهیم ما در آن جلوه گر است (زاده محمدی 1379) . امروز روانشناسان این راز را درك كرده و بدین ابزار سعی در علاج جسم و روان بیماران گرفته اند . بیمار با شنیدن اصوات موسیقی درمانگر بر دامان امواج سوار می شود و ذره ذره وجود خویش را با آن هماهنگ می سازد تا گره از بیماری نهفته در اعماق وجودی بازگشته شود. در حقیقت معنایی كه انسان از درون خویش و با همنوایی موسیقایی از بستر پنهان به عرصه وجود خویش عیان می كند آنی است كه در نهان بدان درآویخته و عوارض جسمانی از آن روان پریشی حاصل آمده كه موسیقی سعی در گشایش آن گره دارد.
 
موسیقی درمانی امروزه چنان مورد توجه قرار گرفته كه در بیمارستان ها و مراكز درمانی جهان در طول مدت مداوا و درمان و در بحرانهای حاصل آمده از بیماریها، مورد استفاده قرار می گرد. از دیدگاه روانشناسی برتر كه با سطوح روانی انسان سر وكار دارد موسقی ابزار مطلوبی است كه هزینه ای نه چندان زیاد می طلبد و در ساختار نادیدنی بیماریها تأثیر شگرفی از خود نشان می دهد كه این خود نشان از تأییدی برهارمونی درونی انسان و موسیقی طبیعت می باشد. موسیقی مظاهر عاطفی و رفتاری مثل افسردگی را كاهش داده و توانمندی اعتقادی و شخصی را بالا می برد و به این ترتیب كیفیت زندگی افرادی كه آسیب دیده اند را بهبود می بخشد. و به عنوان یک عامل میانجیگر احساسات توانمندی را افرایش داده  و باعث كاهش افسردگی می شود.
 
 
كلید واژه :

افسردگی

موسیقی

موسیقی درمانی

موسیقی درمانگر(موزیك تراپیست) 

 
 
 

بیان مسأله

بیان مسأله این پژوهش دارای یك هدف اصلی می باشد. هدف اصلی: تأثیر موسیقی درمانی در درمان بیماری افسردگی می باشد. افراد مبتلا به افسردگی ممكن است از روشهای غیر دارویی برای تعدیل افسردگی و ناتوانی خود آگاهی نداشته باشند. روشهای غیردارویی مانند موسیقی درمانی می تواند یك عامل موثر برای افزایش سطح توانمندی و كاهش افسردگی و ناتوانی مربوط به آن باشد كه پرستاران و درمانگران به آسانی می توانند كاربرد آن را به بیماران آموزش دهند.

با توجه به موارد فوق این تحقیق به بررسی اثر موسیقی بر افسردگی می پردازد. اساس و پایه تكنیكهای مورد استفاده در این مطالعه بر پایه مطالعات پیشینی بوده كه آهنگ، سبك و صمیمیت موسیقی را به عنوان عامل موثر در نفوذ موسیقی بر روی فرد می دانسته اند.(دیوس وتات 1998، دیویس 1992، گازتا 1989،‌ هانسر 1990، چور 1993). موسیقی به عنوان عاملی پرانر‍ژی و شاد تصور می شود كه در بالا بردن دماغ و حوصله از طریق رها سازی فرستنده های عصبی موثر است. (بارلت، كافمن و اسملتكاپ 1993)، در حالی كه موسیقی به عنوان عاملی آرام كننده یا تسكین بخش تصور می شود كه درد را از طریق غدد اعصاب و در درجه دوم از طریق تحریك سیستم عصبی پاراسمپاتیك كاهش می دهد. (گود ات آل 1999) . به علاوه موسیقی مأنوس كه مفهومی شخصی برای افراد دارد به نظر می رسد كه به تصورات تعالی یافته كمك می كند (گازتا 19998، چور 1993) .

 
 
 
 
فهرستمطالب
چکیده
فصل اول
مقدمه
بیان مسئله
ضرورت و اهمیت تحقیق
اهداف تحقیق
روش جمع آوری اطلاعات
تعاریف موجود
موسیقی
موسیقی درمانی
موسیقی درمانگر
افسردگی ( پاره ای از علایم شایع افسردگی- افسردگی یک کمبود است.
 
فصل دوم
پیشینه تحقیق
مروری بر ادبیات تحقیق 
افسردگی
موسیقی درمانی
موسیقی موجب ترشح هورمون شادی در مغز می شود.
مزایای موسیقی درمانی
تکنیکها و روشهای موسیقی درمانی
استانداردهای موسیقی درمانی در کار بالینی
یک مثال از یک برنامه موسیقی درمانی
موسیقی درمانی و افسردگی  
مطالعات و آزمایشات انجام شده تأثیر موسیقی بر افسردگی
توضیح واسطه های موسیقی
دوره و فرکانس واسطه های موسیقی
انواع موسیقی و شمار گزینه ها
تحلیل علمی تأثیر موسیقی بر مغز
ابزار درمان در موسیقی درمانی
طول درمان
نتیجه گیری
مراکز آموزشی و انجمن های اولیه
 
 
 
 
 
 

دانلود پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسیهای تأثیر موسیقی درمانی بر روی افسردگی




موضوع: علوم انساني,روانشناسي و علوم تربيتي,,
برچسب ها : ,
می پسندم نمی پسندم

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







[تبادل لگو با ما]

Friends
تمامی حقوق مطالب برای این سایت محفوظ میباشد. قالب طراحی شده توسط: برگ گراف و ترجمه شده توسط : قالب گراف